Još uvijek čekate povoljnu priliku za ljetovanje ili vam tek počinje godišnji, a ne želite potrošiti cijelo bogatstvo? Donosimo vam ideje za niskobudžetna ljetovanja. Crno jaje trenutno ima dobre ponudu za "budget" ljetovanja diljem Lijepe Naše, pa kliknite na ime smještaja i istražite koja vam ponuda najviše odgovara.

Hotel Laguna

Gradac, posljednji biser Makarske rivijere, nudi odličan smještaj u sa sedam noćenja s polupansionom. Hotel je smješten u mirnijem dijelu grada daleko od gužvi i pruža različite sadržaje za slobodno vrijeme.

Apartmansko naselje Lavande u Malinskoj

Iako jedno od starijih kompleksa, pravi je primjer dobrog omjera novaca i kvalitete. Velika prednost je i to što možete povesti svoje kućne ljubimce.

Budget ljetovanje u Biogradu na Moru

Smjestite se u privatnim kućama u sobama bez balkona, sobama s balkonom ili studio apartmanima te polupansionom u Pansionu Jelena. Prepustite turističkoj agenciji da izabere najbolje za vas po vašim željama, i to uz vrlo pristupačnu cijenu.

Apartmani Dvojak u Pirovcu

Vrhunac ljetne sezone provedite u Pirovcu, slikovitom mjestašcu nedaleko od Šibenika. Izaberite povoljnu ponudu za dvije osobe ukoji se nalaze svega 200 metara od plaže i pružaju vam sve najpotrebnije za dobro ljetovanje.

Hotel Arkada na Hvaru

Tko kaže da se ne može naći povoljna ponuda, pa tako i na Hvaru? Ljetujte u tik uz more Staroga Grada i sunčajte se na najsunčanijem otoku u Hrvatskoj.

The Movie Hotel u Tribunju

Želite se na svom ljetovanju osjećati poput filmske zvijezde, no želite i proći povoljno? Ne propustite zanimljivu ponudu za smještaj u tematskom hotelu u Tribunju,. Izaberite sobu s imenom najdražeg glumca, a svakako ne propustite posjetiti njihov vinski podrum.

Resort Duga Uvala

, smješten dvadesetak kilometara od Pule, jedna je od najboljih polazišnih točaka za istraživanje Istre. Nudi različite sportske, edukativne i zabavne programe uz pristupačnu cijenu.

Pansion Delfin Comfort u Omišlju

Omišalj je gradić udaljen 3 kilometra od Krčkog mosta s bogatim kulturno-povijesnim nasljeđem. Smjestite se koji se nalazi dvadesetak metara od mora. Uživajte u divotama Krka i u istraživanju Kvarnera.

Apartmani Lux Dodo u Dramlju

Dramalj oduvijek nudi smještaje za odlična budget ljetovanja, pa tako i sada – , koji se nalaze svega 3 minute hoda od plaže, odličan su izbor za bezbrižni odmor s obitelji ili s prijateljima.

Hotel Luka na Dugom Otoku

Tražite miran i tihi hotel s opuštenim ozračjem idealnim za odmor obitelji s djecom? je upravo to što tražite. Surfanje, jedrenje i igranje odbojke na pijesku samo je mali dio onoga što nudi ova lokacija.