Kupanje u vrućoj vodi s pogledom na brežuljke prekrivene snijegom i pokoja čaša vina kraj kamina mnogima su definicija zimskog opuštanja, a Slovenija ima pregršt idiličnih lokacija za bijeg iz grada. Bajkovite kućice možete pronaći i u blizini skijališta koja nude brojne aktivnosti.           

Smještena u šumi na 9 km od planine Krvavec i žičare Kriška Planina, vikendica Cottage House Jakob idealna je za zimski odmor. Gosti mogu uživati u hidromasažnoj kadi i sauni te dnevnom boravku s kaminom. Kućica ima potpuno opremljenu kuhinju te malu čajnu kuhinju, balkon s pogledom na planinu i dvije kupaonice s tušem.

Na dva kilometra od Kranjske gore smjestila se luksuzna vila od 130 četvornih metara. Mir, tišina i prekrasan pogled na planinske vrhunce samo su neki od razloga zašto oduševljava goste koji žele napuniti baterije i odmoriti se u netaknutoj prirodi. Vilu okružuje veliki vrt u kojem se nalaze jacuzzi s vrućom vodom, sauna i stolni tenis, a gostima su na raspolaganju i četiri bicikla za istraživanje okolice.

Drvena kućica na jezeru smjestila se u malom selu na sjeveru Slovenije s pogledom na Alpe. Osim saune i jacuzzija, uz nadoplatu gosti mogu uživati i u masažama. Posjetitelji hvale gostoljubivost domaćina, opremljenost apartmana i prirodom koja okružuje smještaj.